advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

  • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
  • OPTIMALISATIE
    REVITALISATIE
    SPECIALISATIE
    BEDRIJFSPARTICIPATIE

Scansense Tegenwind versus Voordewind Uitzichtloos versus Overzicht Kilte versus Ontpoppen Onzekerheid versus Helderheid Hoogmoed versus Inzicht Vermijding versus Genoegen Overvloed versus Invloed Omzeilen versus Aansporen Dwaalspoor versus Herkenning

Samenwerkingspartners

Naar aanleiding van het leeraanbod van Skiskills kunnen deelnemers een beroep doen op de ‘know how’ van speciaal geselecteerde samenwerkingspartners, sympathisanten en informanten, die wederzijds belanghebbenden op het unieke leerconcept van Skiskills wijzen. Gezamenlijk bieden deze partijen een waardevol wintersportavontuur aan. De samenwerkingspartners van Skiskills leveren de klant naast specialistische kennis, in bepaalde gevallen, ook interessant voordeel op.

Informeer naar de actuele voordeelregeling

Speciale samenwerkingspartners

SnowWorld biedt de mogelijkheid om 365 dagen per jaar het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes tot 210 meter met 10 liften. SnowWorld Landgraaf telt maar liefst 5 pistes tot 520 meter en 7 liften. SnowWorld Landgraaf beschikt ook nog eens over een 4-sterren hotel en een mega Outdoor Park.

Sinds 1955 is de naam Duijvestein een begrip bij wintersport ‘minded’ Nederland. Duijvestein biedt een zeer uitgebreid kwaliteits-assortiment van gerenommeerde merken. Naast het aanbod is ook de service zeer omvangrijk. Het materiaal kan getest worden op de sneeuwbanen en is professioneel te laten onderhouden door Duijvestein Wintersport.

Snowsports Academy verzorgt al 12 jaar zelf opleidingen, trainingen en experiences voor snowboard- en skileraren met officiële Oostenrijkse erkenning. Snowsports Academy werkt onder andere samen met het Oostenrijkse Snowsports Academy (Weense Ski- en Snowboard Verband), maar geven de opleiding geheel in eigen beheer.

Potentiële samenwerkinspartner

Hier kan uw organisatie/informatie worden vermeld. Neem contact op over de wederzijdse mogelijkheden.

De Nederlandse Ski-Vereniging is een sportbond die zich op wintersporters richt (skiërs, snowboarders en langlaufers). De NSkiV ondersteunt en/of begeleidt wintersporters bij de beoefening van hun sport en richt zich daarbij op het verbeteren van de omstandigheden en de infrastructuur, zodat alle wintersporters met plezier (top)sport kunnen bedrijven.

MK Skiservice is niet zomaar een winkel, maar een die zijn naam hoog te houden heeft! Die naam dankt MK Skiservice aan de vooruitstrevende collectie schoenen en ski’s, aan het vakmanschap op het gebied van schoenaanpassingen en –reparaties, en aan de technische begeleiding door de werkplaats van grote ski-tests en top wedstrijdskiërs en -snowboarders.

Het Snow Safety Center is een non-profit organisatie met als doel het verspreiden en verdiepen van kennis over veiligheid buiten de geprepareerde pistes in Nederland. Zowel bij ‘consumenten’ als bij professionals. Dat doet Snow Safety Center door cursussen, opleidingen en congres-achtige bijeenkomsten te organiseren voor alle skiërs en snowboarders die graag buiten de piste spelen.

Chalet Beyond is gespecialiseerd in fiets- en wintersportvakanties, maar ook wandelen of een paar dagen helemaal niets doen behoort tot de mogelijkheden. Chalet Beyond biedt accommodaties, begeleiding en eten in het bergdorpje Oz en Oisans bij de Alpe d’Huez en in Malaucène bij de Mont Ventoux voor een heerlijke (sportieve) zomer- of wintersportvakantie in de Franse Alpen.

René Dannenburg heeft ervaring en ontwikkeling opgedaan in de topsport. Na zijn topsportcarrière heeft hij ondermeer de fysiotherapeutische begeleiding van vele Nederlandse atleten op 3 Olympische Spelen verzorgd. Als fysiotherapeut en medisch coördinator is hij verbonden aan de Feyenoord-selectie. Het team van Dannenburg Fysiotherapie biedt iedereen topbegeleiding.

Respect the Mountains is een Nederlandse non-profit organisatie die een bijdrage wil leveren aan het structurele behoud van de natuur en de leefomgeving in de Bergen door bergsporters bewust te maken van de kwetsbaarheid van de Alpen en van de simpele manieren om de negatieve impact van de bergsporter zo klein mogelijk te houden. Respect the Mountains creëert Berg Bewustzijn.

 

Speciale sympathisanten

Renate handmate beanies
Renate handmate beanies maakt mutsen ofwel beanies die bij je kleding passen.

Vos Ski & Casuals
Vos Ski & Casuals: dé winkel voor ski- en snowboard-materiaal en casualkleding.

SportSnow
SportSnow richt zich op de markt waar sport, beweging en ook beleving centraal staan.

Potentiële sympathisant

Hier kan uw organisatie/informatie worden vermeld. Neem contact op over de wederzijdse mogelijkheden.

POC Sports
De filosofie van POC is absolute veiligheid gecombineerd met een trendy uiterlijk.

Elan ski’s
De winterdivisie bij Elan is gebaseerd op de productie van ski’s en snowboards.

 

Speciale informanten

www.wintersporters.nl/weblog
Wintersporters Weblog

www.skitoeren.nl
Skitoeren.nl

www.anwb.nl/wintersport
ANWB Wintersport

Potentiële informant

Hier kan uw organisatie/informatie worden vermeld. Neem contact op over de wederzijdse mogelijkheden.

Speciale banden


Skiskills is facilitair partner van SnowWorld (Zoetermeer)


Skiskills is aangesloten bij de
Nederlandse Ski-Vereniging


Skiskills is mediapartner van Respect The Mountains


Skiskills is zakenpartner van Scansense

Samenwerkingsinitiatieven

Challengecard

Ter stimulering van het leerproces heeft Skiskills een ‘Challengecard’ ontwikkeld waarmee deelnemers zichzelf kunnen uitdagen, of eventueel anderen kunnen enthousiasmeren, om aan hun vaardigheden te gaan werken. Dit leermiddel wordt tijdens het leertraject van de deelnemers ingezet en is voor een ieder te verkrijgen bij Skiskills, of bij de samenwerkingspartners en sympathisanten die hiervoor een display ter beschikking hebben.

Info over dit unieke leerconcept en de gebruikerstoelichting zijn te verkrijgen bij Skiskills.

Online-WintersportWedstrijd

Ter stimulering van het leerproces heeft Skiskills een ‘Online-WintersportWedstrijd’ ontwikkeld waarmee deelnemers zichzelf kunnen uitdagen, of eventueel anderen kunnen enthousiasmeren, om aan hun vaardigheden te gaan werken. Dit leermiddel wordt tijdens het zomerseizoen ingezet en is door skiërs en snowboarders van alle niveaus te benutten op Facebook. Diverse samenwerkingspartners en sympathisanten hebben voor deze wedstrijd sponsorprijzen ter beschikking gesteld.

Info over dit unieke leerconcept en het wedstrijdreglement staan op Facebook Skiskills-selector (wedstrijdpagina) en in het Nieuwsarchief van Skiskills (organisator).

Home   Back   Forward  Top