advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

  • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
  • OPTIMALISATIE
    REVITALISATIE
    SPECIALISATIE
    BEDRIJFSPARTICIPATIE

Scansense Tegenwind versus Voordewind Uitzichtloos versus Overzicht Kilte versus Ontpoppen Onzekerheid versus Helderheid Hoogmoed versus Inzicht Vermijding versus Genoegen Overvloed versus Invloed Omzeilen versus Aansporen Dwaalspoor versus Herkenning

Loyaliteitsvoordeel

Het leeraanbod van Skiskills onderscheidt zich significant ten opzichte van dat van de reguliere aanbieders, zodat het een waardevolle aanvulling is. De meerwaarde vertaalt zich in unieke en innovatieve diensten met een prima prijs/kwaliteitverhouding, welke bij klanten de waardering oproept: Skiskills “Biedt meer”.

Sport-support

Klantvoordeel particuliere markt

Skiskills hanteert voor loyale afnemers een voordeel van 33-50% op de duur van de theorielessen. Middels de factuur vindt direct een verrekening plaats van het Compact naar het Comfort pakket, mits er per leertraject minimaal 4 theorielessen worden afgenomen én deze tijdig worden betaald.

Business-support

Klantvoordeel zakelijke markt

Skiskills hanteert voor loyale afnemers een kwantumkorting van 33-50% op het Compact pakket. Middels een creditnota vindt achteraf een verrekening plaats van het Compact naar het Comfort pakket, mits er per kalenderjaar een minimum aantal lessen wordt afgenomen én deze tijdig worden betaald.

Het onderscheidende serviceniveau van Skiskills geniet veel belangstelling en leidt tot vaste afnemers. Speciaal voor hen die Skiskills als preferred supplier contracteren is een leeraanbod ontwikkeld waarmee de afnemer voordeliger uit is voor de hoogste service.

Informeer naar de actuele voordeelregeling

Klantvoordeel algemeen

De samenwerkingspartners van Skiskills leveren de klant naast specialistische kennis, in bepaalde gevallen, ook interessant voordeel op.
Lees verder

Home   Back   Forward  Top