advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

  • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
  • OPTIMALISATIE
    REVITALISATIE
    SPECIALISATIE
    BEDRIJFSPARTICIPATIE

Scansense Tegenwind versus Voordewind Uitzichtloos versus Overzicht Kilte versus Ontpoppen Onzekerheid versus Helderheid Hoogmoed versus Inzicht Vermijding versus Genoegen Overvloed versus Invloed Omzeilen versus Aansporen Dwaalspoor versus Herkenning

Klanttevredenheidspeil

Skiskills wil graag leren van de geboden diensten, zodat deze geoptimaliseerd kunnen worden. Daarom worden de deelnemers verzocht hun ervaringen met de trainer(s) en met hun leertraject in het bijzonder op het evaluatieformulier weer te geven. Met gemiddeld een 8½ waarderen zij de ‘skills’ voor de ‘ski’. En zij geven hun ervaringen weer met een persoonlijke noot die voor zich spreekt.

Omdat hun waardeoordeel anderen kan enthousiastmeren ook aan hun vaardigheden te gaan werken, wordt deelnemers toestemming gevraagd hun ervaringen anoniem met geïnteresseerden te mogen delen. Van deze stimulerende werking maakt Skiskills graag gebruik.

Klantwaardering

Ik ga met een goed gevoel naar huis …

“Vooraf was ik in de veronderstelling dat mijn ‘gedrag op de piste’ voortkwam uit angst. De theorie gaf mij heel andere inzichten en waren een echte eye-opener. Het doortrekken naar andere situaties (werk) ervaar ik als zeer waardevol. Techniek is ook aangescherpt, dus ga ik met een goed gevoel naar huis; Op naar de volgende wintersport!”.

Verrassende manier van lesgeven …

“Verrassende manier van lesgeven die mij meer inzicht oplevert in hoe ik zelf meer controle kan uitoefenen. Dit maakt me zekerder, waardoor ik beter ga presteren”.

Als ik eerder had geweten …

“Als ik eerder had geweten dat deze vorm van lessen bestond, dan had ik waarschijnlijk minder problemen gehad met mijn zelfvertrouwen. Ik vind dat het erg goed wordt overgebracht en waardeer het geduld dat voor mij is opgebracht”.

Lekker bezig geweest …

“Lekker bezig geweest met de theorie! Wat is het belangrijk om te weten hoe alles in zij werk gaat. Ik snap nu pas waarom het soms fout gaat en kan dat dus zelf corrigeren. Bedankt voor de leuke lessen”.

Het is me gelukt! …

“Kennis is macht; dat is wat ik geleerd heb op de skicursus. Eerst een goede theoretische ondergrond en daarna de praktijk. Het is me gelukt! Ik vloog van de berg, maar kwam beheerst tot stilstand”.

Zijn vruchten afwerpt …

“Ook bij het aanleren van skiskills is het van groot belang om inzicht te krijgen in je eigen denken en handelen. De resultaten laten zien dat dit ook op de lange latten zijn vruchten afwerpt”.

Bijzonder om te ontdekken …

“Bijzonder om te ontdekken hoe je persoonlijkheid met je skiprestaties te maken hebben. Ik heb het leertraject als zeer waardevol ervaren. Enerzijds kijk je eens echt naar jezelf. Anderzijds neem je alle info mee en dit doet echt wel iets met je. Ik ski nu met veel meer plezier!”.

Heeft me ontzettend geholpen …

“De combinatie tussen het verkrijgen van de nodige kennis over het skiën enerzijds, en het ervaren middels oefenen anderzijds, heeft me ontzettend geholpen om me zekerder op de piste te voelen. De persoonlijke aandacht die aan leerlingen wordt besteedt, heeft er verder voor gezorgd dat ik meer controle ervaar tijdens het skiën. Erg helpend!”.

Ik ben hier echt erg blij mee …

“Het is een wekelijkse spannende onderneming geweest. Ik heb met ups en downs de lessen doorgemaakt, maar eigenlijk niet durven hopen dat het zo goed gaat! Super! Ik ben hier echt erg blij mee”.

Dit helpt mij in het skiën …

“Met open verwachting ben ik de training gaan volgen. Vanaf het eerste contact aan de telefoon was alles helder en concreet. De methode van training (eerst theorie, dan praktijk) heeft mij bewust gemaakt van denken en voelen. Dit helpt mij in het skiën en in m’n dagelijkse leven. Bedankt voor de kritische, rustige, maar opbouwende feedback”.

Nooit verwacht dat dit mij …

“Super, geweldig! Nooit verwacht dat dit mij zou gaan lukken! Boven verwachting dus. Ga het vast vaker doen nu. Bedankt”.

De theorie me nu echt duidelijk …

“Deze aanpak heeft mij in ieder geval het gevoel gegeven dat ik rustig die helling weer op kan gaan; dank daarvoor! Doordat de theorie me nu echt duidelijk is, weet ik wat (en waarom) er in de praktijk nog schort. Ik hoop dat ik daar in de komende vakantie weer een stap in kan maken. Het is me wel heel helder wat de aandachtspunten zijn vanaf nu”.

Petje af …

“Het lijkt mij logisch dat er een duidelijke uitleg nodig is om je nog bewuster te worden van wat er allemaal van invloed is. Ik heb in de periode dat ik aan tennis deed een boek gekocht om daarover te lezen. Dat miste ik eerlijk gezegd voor het skiën. De kennis die ik met deze lessen heb opgedaan, gebruik ik zelfs bij het snowboarden. Petje af voor deze speciale aandacht voor de wintersport”.

Vertrouwen dat er daadwerkelijk …

“Bedankt voor de training vandaag. Ik kijk terug op een leerzame dag. Eindelijk heb ik eens een positief gevoel na een skimiddag en vertrouwen dat er daadwerkelijk zicht is op overwinning. 🙂 Bedankt daarvoor!”.

Challengecard

Ter stimulering van het leerproces heeft Skiskills een ‘Challengecard’ ontwikkeld waarmee deelnemers zichzelf kunnen uitdagen, of eventueel anderen kunnen enthousiasmeren, om aan hun vaardigheden te gaan werken. Dit leermiddel wordt tijdens het leertraject van de deelnemers ingezet en is voor een ieder te verkrijgen bij Skiskills, of bij de samenwerkingspartners en sympathisanten die hiervoor een display ter beschikking hebben.

Home   Back   Forward  Top