advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

 • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
 • OPTIMALISATIE
  REVITALISATIE
  SPECIALISATIE
  BEDRIJFSPARTICIPATIE

Scansense Tegenwind versus Voordewind Uitzichtloos versus Overzicht Kilte versus Ontpoppen Onzekerheid versus Helderheid Hoogmoed versus Inzicht Vermijding versus Genoegen Overvloed versus Invloed Omzeilen versus Aansporen Dwaalspoor versus Herkenning

Tarieven

Skiskills levert professionele kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Voor een actuele prijsopgaaf of kostenberaming kunt u contact opnemen met Skiskills. Desgewenst vraagt u een vrijblijvend oriënterend gesprek aan van ongeveer 30 minuten, met de mogelijkheid om aansluitend al te starten met uw leertraject. Het unieke en daarmee de kracht van Skiskills zit in de combinatie van theorie en praktijk. Daarom adviseert Skiskills beide modules te volgen voor het hoogste rendement. De diensten van Skiskills kunnen zowel door particulieren als door ski-scholen en (wintersport)organisaties worden afgenomen.

Sport-support

Sport-support

Sport-support

Business-support

Module Ski-theorie

 • 1 persoon
 • 60 minuten**
 • Materiaalgebruik
 • Leermiddelen
 • Locatie Skiskills

€ 55,79/90 min**

€ 67,50 incl. BTW

Module Ski-praktijk

 • 1 persoon
 • 90 minuten**
 • Materiaalgebruik
 • Pistetoegang
 • Locatie sneeuwhal

€ 93,40/90 min**

€ 99,00 incl. BTW

Specialisatie-modules

 • Aantal personen flexibel
 • Tijdsduur flexibel
 • Materiaalgebruik
 • Branche-informatie
 • Locatie flexibel

Maatwerk

€ Op aanvraag

Participatie-modules

 • Aantal personen flexibel
 • Tijdsduur flexibel
 • Materiaalgebruik
 • Branche-informatie
 • Locatie flexibel

Maatwerk

€ Op aanvraag

Wintersporttraining Skiskills bestaat uit eén leertraject, vier bouwstenen (totaal-concept):

 1. Trainingsvariant met Mind & Movement-accent (angstreductie / individueel):
  Minimum afname van 4 theorie- en 4 praktijklessen:
  a+b) 33% actiekorting ter waarde van € 270,- op 4 lessen van elk 90 min. in leslokaal én 4 lessen van elk 90 min. in sneeuwhal, volgens all-inclusive formule =
  12 uur individueel maatwerk van een personal ski-coach, met alle benodigdheden (ski-pas e.d.), nu voor € 531,- = € 44,25 per uur.

  Hierna zijn aansluitende theorie- en/of praktijklessen naar behoefte af te nemen:
  a) 50% actiekorting ter waarde van € 67,50 op 2 theorielessen van elk 90 minuten =
  3 uur individueel maatwerk van een personal ski-coach met alle leermiddelen nu voor € 67,50 = € 22,50 per uur.
  b) 25% actiekorting ter waarde van € 67,50 op 2 praktijklessen van elk 90 minuten, volgens all-inclusive formule =
  3 uur individueel maatwerk van een personal ski-coach met alle benodigdheden (ski-pas e.d.) nu voor € 198,- = € 66,- per uur

 2. Trainingsvariant met Muscle & Movement-accent (bewegingscontrole / groepsverband):
  a+b) 33% actiekorting ter waarde van € 135,- op 5 lessen van elk 105 min. in sportzaal én 2 lessen van elk 90 min. in sneeuwhal, volgens all-inclusive formule =
  12 uur groepswerk van een personal ski-coach en een sportfysiotherapeut, met alle benodigdheden (ski-pas e.d.), nu voor € 265,50* = € 22,13 per uur.

  * De actuele gegevens worden na voorinschrijving bekend gemaakt.

* Prijzen inclusief 21% BTW

Module Ski-praktijk

Aanmelding bij Skiskills levert diverse Pluspunten op (full-service), waardoor de deelnemer zich volledig op zijn leerproces kan richten en zich niet over andere zaken, zoals de aanschaf van benodigdheden, hoeft te bekommeren. Vanaf de ontvangst tot het afscheid is sprake van persoonlijke begeleiding.
Skiskills draagt voor het lesgeven in een sneeuwhal zorg voor de verstrekking van alle benodigdheden op basis van een all-inclusive formule (pakketprijs) die overeenkomt met het tarief van de samenwerkingspartner:

Een praktijkles van Skiskills bestaat uit 60 minuten skiles en 30 minuten** nabespreking (1/2 theorieles). In aansluiting op de skiles komen, onder het genot van een consumptie, nog diverse aspecten aan bod die het leerrendement vergroten:

Met instemming van de deelnemer wordt diens waardeoordeel (evaluatieformulier) over het leertraject als aanbeveling op de website van Skiskills gepubliceerd om anderen hiervoor te enthousiasmeren. Desgewenst kan een video-opname beschikbaar worden gesteld op YouTube Skiskills, die via de website van Skiskills te zien valt.

De module Ski-praktijk wordt door Skiskills gefactureerd zodra een les gepland is en dient door de deelnemer te zijn betaald voorafgaand aan de les. Mocht deze onverhoopt geen doorgang kunnen vinden, dan verleent Skiskills restitutie conform de tariefbepalingen en/of wordt in onderling overleg een nieuwe afspraak gepland.

Tariefbepalingen

Op de prijzen is 6 of 21% BTW van toepassing. (Prijs)wijzigingen voorbehouden; informeer naar de actuele situatie (op de Infobladen te controleren op voettekstdatum). Levering vindt plaats conform de Algemene Voorwaarden van Skiskills (Scansense). Een afschrift van deze voorwaarden kunt u bij Skiskills aanvragen of de Kamer van Koophandel.

Serviceniveau

Het leeraanbod van Skiskills onderscheidt zich significant ten opzichte van dat van de reguliere aanbieders, zodat het een waardevolle aanvulling is. De meerwaarde vertaalt zich in unieke en innovatieve diensten met een prima prijs/kwaliteitverhouding, welke bij klanten de waardering oproept: Skiskills “Biedt meer”.

Sport-support

Klantvoordeel particuliere markt

Skiskills hanteert voor loyale afnemers een voordeel van 33-50% op de duur van de theorielessen. Middels de factuur vindt direct een verrekening plaats van het Compact naar het Comfort pakket, mits er per leertraject minimaal 4 theorielessen worden afgenomen én deze tijdig worden betaald.

Business-support

Klantvoordeel zakelijke markt

Skiskills hanteert voor loyale afnemers een kwantumkorting van 33-50% op het Compact pakket. Middels een creditnota vindt achteraf een verrekening plaats van het Compact naar het Comfort pakket, mits er per kalenderjaar een minimum aantal lessen wordt afgenomen én deze tijdig worden betaald.

Het onderscheidende serviceniveau van Skiskills geniet veel belangstelling en leidt tot vaste afnemers. Speciaal voor hen die Skiskills als preferred supplier contracteren is een leeraanbod ontwikkeld waarmee de afnemer voordeliger uit is voor de hoogste service.

Informeer naar de actuele voordeelregeling

Klantvoordeel algemeen

De samenwerkingspartners van Skiskills leveren de klant naast specialistische kennis, in bepaalde gevallen, ook interessant voordeel op.
Lees verder

Home   Back   Forward  Top