advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

 • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
 • OPTIMALISATIE
  REVITALISATIE
  SPECIALISATIE
  BEDRIJFSPARTICIPATIE

Scansense Tegenwind versus Voordewind Uitzichtloos versus Overzicht Kilte versus Ontpoppen Onzekerheid versus Helderheid Hoogmoed versus Inzicht Vermijding versus Genoegen Overvloed versus Invloed Omzeilen versus Aansporen Dwaalspoor versus Herkenning

Leeraanbod

Of het nu gaat om de deskundigheid, de oprechte aandacht of de extra service die deelnemers ervaren, de klanttevredenheid staat bij Skiskills hoog ik het vaandel. Niet voor niets wordt elk leertraject met een evaluatie afgesloten. Gestimuleerd door de vele positieve reacties zoekt Skiskills voortdurend naar onderscheidende vormen van dienstverlening, die naadloos aansluiten op leerbehoeften van de deelnemer.

Skiskills biedt uniek maatwerk in het geval van persoonlijke dilemma’s of organisatievraagstukken die van invloed zijn op het wintersporten. De interventies van Skiskills zijn gericht op het optimaliseren van de kennis en vaardigheden, alsmede de psychische en fysieke weerbaarheid.
Met dit totaalconcept wil Skiskills bijdragen aan de optimale wintersportbeleving.

General-support

 • Advisering, bemiddeling, coaching en training op het gebied van persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Special-support

 • Training op het gebied van mentale en technische ski-vaardigheden.
 • Sociale media service; e-learning.

Doelstelling

Toepassing

Om tegenvallende prestaties het hoofd te bieden wordt de oplossing vaak enkel in de gevolgen gezocht. Op die manier wordt de werkelijke oorzaak echter niet aangepakt. Alle goede bedoelingen ten spijt nemen de ski-vaardigheden en het leervermogen daardoor ongewild af. Dit doet afbreuk aan de wintersportbeleving en het blessurerisico neemt dan ongelukkigerwijs toe. Speciaal voor wintersporters die effectiever willen handelen in spannende situaties biedt Skiskills een uniek leerconcept. Dat scheelt een hoop stress, voorkomt onnodige discussie (op piste of in skihut), en maakt het skiën al gauw een stuk makkelijker. Het skiën speelt zich voor een belangrijk deel tussen de oren af.

De beste remedie is jezelf en je ski’s de baas zijn.

Alle facetten die het wintersporten kunnen beïnvloeden komen in het leeraanbod van Skiskills aan de orde. De toepassingswaarde van Skiskills is onbegrensd en niet seizoensafhankelijk. Het leerconcept is namelijk flexibel inzetbaar: voor alle niveaus, met of zonder spanningsklachten, op of buiten de piste (in het leslokaal). In het leslokaal wordt gebruik gemaakt van praktijkgerichte oefenmaterialen, zoals een ski-simulator. Skiskills heeft niet alleen betrekking op skiën, maar ook op snowboarden (of andere sporten). Het leeraanbod van Skiskills onderscheidt zich significant ten opzichte van dat van de reguliere aanbieders, zodat het een waardevolle aanvulling is. De meerwaarde vertaalt zich in unieke en innovatieve diensten met een prima prijs/kwaliteitverhouding, die bij klanten de waardering oproept: Skiskills “Biedt meer”.

Sociale media service

Vanuit servicegericht oogpunt reikt Skiskills op Facebook Skiskills, Facebook Skifitness, Twitter SkiskillsNL en YouTube SkiskillNL online informatie aan op het gebied van persoonlijke en organisatieontwikkeling, onder de toepasselijke naam Skiskills Sociale media service.
Doe uw voordeel met deze handreiking en meld u per platform als fan/volger voor de periodieke updates aan.

Facebook Skiskills

Skiskills biedt een speciale Facebookpagina voor wintersporters. Op het prikbord van Skiskills worden tips & tricks gepubliceerd die het skiën en snowboarden op alle niveaus ten goede komen. Iedere fan die daar ‘Vind ik leuk’ aanklikt, ontvangt het nieuws van dit unieke informatieplatform ter inspiratie op zijn overzicht.

Facebook Skifitness

Skiskills biedt een speciale Facebookpagina voor wintersporters. Op het prikbord van Skifitness worden tips & tricks gepubliceerd die de lenigheid, spierkracht en lichaamsconditie ten goede komen. Iedere fan die daar ‘Vind ik leuk’ aanklikt, ontvangt het nieuws van dit unieke informatieplatform ter inspiratie op zijn overzicht.

Home   Back   Forward  Top