advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

  • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
  • OPTIMALISATIE
    REVITALISATIE
    SPECIALISATIE
    BEDRIJFSPARTICIPATIE

Scansense Tegenwind versus Voordewind Uitzichtloos versus Overzicht Kilte versus Ontpoppen Onzekerheid versus Helderheid Hoogmoed versus Inzicht Vermijding versus Genoegen Overvloed versus Invloed Omzeilen versus Aansporen Dwaalspoor versus Herkenning

Meerwaarde

Anders dan bij de traditionele skiles besteedt Skiskills extra aandacht aan het effectief omgaan met gevoelens van onzekerheid en onveiligheid (mentale vaardigheden) en het effectief toepassen van de mogelijkheden die voorhanden zijn. Het wintersporten wordt dus niet alleen vanuit een technische (ski-vaardigheden), maar ook vanuit een psychologische invalshoek belicht. Skiskills is expert in het combineren van het beste uit deze twee vakgebieden en beschikt over de vereiste lesbevoegdheid (didactische vaardigheden). De toepassingswaarde van dit leerconcept is onbegrensd en niet seizoensafhankelijk.

Onderscheidend vermogen

Met doortastende analyses en verdiepende leermaterialen dringt Skiskills goed tot de kern door, zodat sprake is van echt maatwerk. Vanwege de voortdurende interactie met de deelnemer -gebaseerd op best practice en evidence-based methodieken- is elk vraagstuk aan te pakken, anders dan bij standaard programma’s. Hoewel menigeen het oplossen van het gevolg essentieel acht, voorziet Skiskills met het aanpakken van de oorzaak in meer wezenlijke leerbehoeften. Omdat Skiskills signalen doorgrondt die gewoonlijk niet boven water komen, leiden de aangereikte handvatten eerder en langer tot het gewenste resultaat. Zich beter gehoord voelen en daardoor effectiever gaan handelen is een win-win situatie die zichzelf terugbetaalt. Deze onderscheidende werkwijze maakt van Skiskills een fundamentele en laagdrempelige schakel, die in de wintersportketen velerlei mensen aansluiting biedt.

Skiskills maakt de leercirkel sluitend door samen te werken met speciaal geselecteerde samenwerkingspartners, sympathisanten, informanten, e.a. Ook zonder verwijzing kan iemand zich aanmelden. De intake volgt zonder wachttijd óf desgewenst is tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek nog om te schakelen naar de intake, zodat snel te starten is.

Pluspunten

De ’10’ punten die de klant met een ’10’ waardeert:

Serviceniveau

Of het nu gaat om de deskundigheid, de oprechte aandacht of de extra service die deelnemers ervaren, de klanttevredenheid staat bij Skiskills hoog ik het vaandel. Niet voor niets wordt elk leertraject met een evaluatie afgesloten. Gestimuleerd door de vele positieve reacties zoekt Skiskills voortdurend naar onderscheidende vormen van dienstverlening, die naadloos aansluiten op de leerbehoefte van de deelnemer. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste dat er op het gebied van uw ontwikkeling te bieden valt.

Het leeraanbod van Skiskills onderscheidt zich significant ten opzichte van dat van de reguliere aanbieders, zodat het een waardevolle aanvulling is. De meerwaarde vertaalt zich in unieke en innovatieve diensten met een prima prijs/kwaliteitverhouding, die bij klanten de waardering oproept: Skiskills “Biedt meer”.

Klantvoordeel

De samenwerkingspartners van Skiskills leveren de klant naast specialistische kennis, in bepaalde gevallen, ook interessant voordeel op.
Lees verder

Home   Back   Forward  Top