Op 18 februari 2012 heeft de directeur van SnowWorld, dhr. Koos Hendriks, het certificaat uitgereikt aan een deelnemerster van Skiskills die haar leertraject die dag met goed gevolg had afgesloten. Mede door Frans Karremans, coördinerend trainer en directeur van Skiskills, werd zij van harte gefeliciteerd met de overwinning die zij met enkele theorie en praktijklessen van Skiskills had behaald. Hierdoor is zij zichzelf en haar ski’s voortaan de baas, en dat maakt skiën veel leuker! Zij gaf aan dit super te vinden en hier echt erg blij mee te zijn.

Dhr. Hendriks memoreerde in het gesprek met de gecertificeerde deelneemster aan het belang van veiligheid tijdens het skiën. Binnen de wintersportbranche maken organisaties zoals SnowWorld (prima geprepareerde pistes), Snow Safety Center (waardevolle lawinecursussen) en Skiskills (unieke wintersporttraining) zich hard voor een goede voorbereiding van de wintersporters om hun risico’s te minimaliseren. De samenwerking tussen SnowWorld en Skiskills draagt daar zeker aan bij.

Skiskills is als official partner opgenomen op de website van SnowWorld en de Jointadventure met SnowWorld wordt vermeld op de website van Skiskills.